Prima pagină  »  Subdiviziunile Consiliului raional  »  Direcția învățămînt
Direcția învățămînt
Seminarul cu genericul „Punerea în aplicare a Nomenclatorului tipurilor de documentaţie şcolară şi raportare în învăţămîntul general şi a Metodologiei privind repartizarea timpului de muncă a personalului didactic”.
Publicat: 20.04.2018   

    Vineri, 20 martie, în incinta LT „Mihai Eminescu” mun. Strășeni, Direcţia învăţămînt, subdiviziune a Consiliului raional Strășeni, a organizat și desfășurat seminarul cu genericul „Punerea în aplicare a Nomenclatorului  tipurilor de documentaţie şcolară şi raportare în învăţămîntul general şi a Metodologiei privind repartizarea timpului de muncă a personalului didactic”.

     La activitat preconizată pentru managerii școlari din raion, a fost prezentă și doamna Viorica MARŢ, consultant principal la Ministerul Educaţiei  Culturii şi Cercetării. 

     Conform agendei, doamna Iulia CERTAN, şef al Direcţie învăţămînt, a prezentat Raportul privind monitorizarea punerii în aplicare a documentelor aprobate de MECC privind debirocratizarea şi eficientizarea învăţămîntului general. În dezbateri, au intervenit cu relatări şi schimb de experienţă privind implementarea documentelor aprobate la nivel local, directorii de instituţii, Daniela DONOAGĂ ( LT”A.Russo” s.Cojuşna), Vera BOTNARU ( LT”I.Inculeţ”s.Vorniceni),  Veronica BODEAN (LT„I. Vatamanu” mun. Strășeni),   Olga Iachimciuc ( LT Zubreşti).

     Dezbaterile au fost urmate de atelierele de lucru pe domeniile :

Atelierul 1. Despre aplicarea Nomenclatorului tipurilor de documentație școlară și rapoarte în învățămîntul general , monitorizat de specialistul principal al Direcţiei de învăţămînt Tudor MITITELU.

Atelierul 2. Despre implementarea Metodologiei privind repartizarea timpului de muncă a personalului didactic din instituțiile de învățămînt general. monitorizat de specialistul principal al Direcţiei de învăţămînt Eudochia COTELEA.

Atelierul 3. Despre punerea în acţiune a  Instrucţiunii privind evaluarea şi dezvoltarea comportamentului elevilor din învăţămîntul primar şi secundar monitorizat de specialistul superior al Direcţiei de învăţămînt Valentina MORARU. 

        Dna Viorica MARŢ, consultant principal la Ministerul Educaţiei  Culturii şi Cercetării,  a apreciat activitatea Direcţiei de învăţămînt a Consiliului raional Strășeni pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului, activismul  managerilor şcolari în cadrul activităţii şi a înregistrat toate propunerile inaintate de participanţi, ce țin de îmbunătăţirea documentelor examinate.

      

Direcția învățămînt

Secția comunicare și relații publice

 

 

 

 Alte Direcția învățămînt

Publicat: 24.08.2018   
Publicat: 07.08.2018   
Publicat: 04.04.2018   
Publicat: 30.03.2018   
Publicat: 02.03.2018   

STRĂȘENI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2020 Consiliul Raional Strășeni - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Design și programare de Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 876318   Total ieri: 512   Total azi: 451